Systemisch leiderschap en opstellingen

familie- en organisatieopstellingen

Authentiek leiderschap is cruciaal voor het succes van de organisatie

Met advies, coaching en training, help ik mens en organisaties op het gebied van authentiek en systemisch leiderschap.

Leidinggevende spelen een cruciale rol in het succes van de organisatie. Bij de ontwikkeling van de organisatie maar ook bij veranderingen, zoals fusies, integratietrajecten zijn leiders diegenen die medewerkers moeten coachen, stimuleren, motiveren en activeren. Dan wordt een appél gedaan op hun persoonlijk leiderschap.

De ontwikkeling van ‘Authentic Leadership’ is gericht op het coachen en trainen van managers die een volgende stap willen of moeten zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik help en begeleid hen bij de transitie naar de gewenste verandering. Op een  wijze waarop persoonlijk leiderschap vertaald kan worden naar realistische programma’s in lijn met de gewenste organisatieverandering.

Mijn onderscheidend vermogen is het inzichtelijk maken in het functioneren van mens e/o de organisatie. Het creëren van inzicht om ingeslepen patronen en dynamieken te verhelpen en te zorgen dat de passie en positieve energie weer terugkeert bij de leidinggevende e/o organisatie.

Vanaf 2007 ben ik actief op het gebied van systemisch werken en authentiek leiderschap. Door de vele opleidingen en 47 jaar werkervaringen kan ik nu andere begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling op gebied van authentiek en systemisch leiderschap .

Mijn passie is: Een brugfunctie vervullen tussen het oude en het nieuwe authentieke leiderschap. Van Macht naar Kracht.

Mijn missie is: Mens en organisatie te laten groeien.

 

 

.

 

Interesse ?

Interesse in leiderschapsontwikkeling of systeemopstellingen?
Neem contact op met Rob van der Wel 06 14504858

Neem contact op