Ervaring workshop paardencoaching

Rob van der Wel Geen categorie Reactie plaatsen

Ervaring workshop

Beste Rob,

Vond het een geweldig iets vandaag om daar alleen met het paard in 1 ruimte te staan.

Het paard is een prachtige weerspiegeling van jezelf…een mooie ervaring.

Het paard voelde mij aan en besloot op mij in te lopen en ik deed een stap opzij…erg leuke ervaring, maar toch wel wat eng. Het rare is, dat ik dit al voelde voordat ik de eerste keer onder het lint door kroop. Bij mij voel ik dat in de benen, net als iemand een wond heeft en zich daaraan zeer doet, gaan er kriebels door mijn benen. Het effect als je op de schommel zit en hetgeen je in je maag voelt. Bij mij is dat dus in de benen.

Al met al een geweldige ervaring en bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Jasper Westra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *