Workshop Familieopstellingen

cropped-organisatie-opstellingen-2.jpgBureau Centaur is gestart met het geven van de workshop Familieopstellingen, waarbij op systemisch niveau aan het werk met jullie vragen, patronen, belemmeringen en zoektochten naar antwoorden.

Systemisch werken gaat ervan uit dat families systemen zijn, vergelijkbaar met ecosystemen in de biologie. Iedereen maakt deel uit van meerdere systemen: familie, gezin, de familie van de partner, het bedrijf waar je voor werkt, de vereniging waarvan je lid bent. De dynamieken binnen de systemen waarvan je onderdeel uitmaakt beïnvloeden en vormen je in meerdere of mindere mate, overigens meestal zonder dat je je daar heel bewust van bent. Een onbewuste verstrengeling met je familie kan de oorzaakzijn van problemen in je relatie en op je werk, maar ook van lichamelijke klachten. In een familie opstelling worden deze verstrengelingen zichtbaar. Dit geeft inzicht in jezelf en de dynamiek in je familiesysteem.

Een systeemopstelling is een zeer krachtige methode die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in de onderstromen die jou, je mensen, je resultaat, je klanten vaak ongemerkt beïnvloeden. Een opstelling maakt verborgen belemmeringen, patronen en hun onderliggende betekenis zichtbaar.

Iedereen heeft een eigen plek binnen het systeem van herkomst. Een familieopstelling herstelt de natuurlijke orde.

Locatie: ’t Hummelhus, Schoterlandseweg 133a Oudehorne.

Inloop: vanaf 18:45 uur

Start: 19:00uur (tot 22:00 u)

Investering: 50,- euro, incl.. BTW (betaling via factuur)

Koffie / thee / frisdranken / versnaperingen inbegrepen.

Maximum 4 deelnemers.

Opgave via telefoon 06-14504858 of via de site www.bureaucentaur.nl

De volgende workshops staan gepland voor:

  • maandag 19 september
  • maandag 14 november
  • maandag 9 januari 2017

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.