Workshop paardencoaching, Menno Bouma

Menno Bouma Ervaringen Reactie plaatsen

Ik heb Rob leren kennen bij een netwerk ontbijt begin 2016. Hij was net begonnen aan zijn avontuur als ondernemer en ik merkte al vrij snel zijn passie en gedrevenheid in zijn vak rondom systeemopstellingen ( familie- en organisatieopstellingen). Persoonlijk voel ik me aangetrokken tot mensen die echt een passie hebben, weten waarin ze het meeste plezier hebben en ook de online wereld willen verkennen.

Ik vind het fijn dat Rob een plek heeft om met organisatieopstellingen bezig te zijn. Zelf had ik nog geen ervaring met deze vorm van coaching en ik heb meteen ‘ja’ gezegd toen Rob me vroeg om een sessie bij te wonen samen met nog twee andere deelnemers.

Tijdens de sessie was het paard in het begin behoorlijk wild door diverse afleidingen en toen ik samen met de deelnemers het speelveld betrad, kwam het paard snel tot rust. De probleem situatie van één van de kandidaten werd uitgesproken en het paard reageerde op de situatie door letterlijk mij, in de rol als markt, te verbinden met de andere deelnemer, in de rol als onderneemster.

Rob weet de acties van het ‘veld’ erg sterk te vertalen naar concrete handvatten waar je als deelnemer mee verder kan. Je loopt met een verheldering en een oplossing de deur uit. Het is erg fijn dat Rob niet om de situatie heen draait en eerlijk reageert.

Ik ervaar Rob als een prettig en vertrouwelijk persoon die erg gepassioneerd is en enorm graag een gezond bedrijf wil neerzetten met systemisch coachen. Ik gun dit hem van harte;)

Met vriendelijke groet,

– Menno Bouma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *